privacyverklaring

privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING
b&b Casa Grande Vale




Wanneer jij jouw gegevens op welke wijze dan ook bij ons achter laat, geef je expliciete toestemming voor het verwerken van jouw gegevens. Wij zetten ons in voor transparant en eerlijk handelen en jij hebt er recht op te weten wat wij met jouw persoonlijke gegevens doen. Dat leggen we uit in onderstaande verklaring.










Privacyverklaring Casa Grande Vale

Algemeen
Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Casa Grande Vale aan.

Wij zijn ons bewust van de rol die wij innemen volgens de "Wet Bescherming Persoonsgegevens" en de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacyverklaring leggen wij u uit welke persoonlijke gegevens Casa Grande Vale van u verzamelt en hoe wij omgaan met de verwerking van deze gegevens.

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle bezoekers van de website. Indien u niet akkoord bent met deze privacyverklaring, dient u de website te verlaten.

Onze verwerking van persoonsgegevens valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Casa Grande Vale behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 8 mei 2018. U kunt de meest actuele versie van de privacyverklaring vinden onderaan de homepagina van onze website.

Welke gegevens verzamelen wij?
1. Bij het invullen van het contactformulier op onze website zal worden gevraagd om uw naam en die van uw medereizigers hun geboortejaar, e-mailadres telefoonnummer, aankomst en vertrektijden samen met de vluchtnummers eventuele speciale opmerkingen en de vraag of u wel dan niet een auto via ons wil huren. Deze gegevens zijn nodig om contact met u op te kunnen nemen, maar wordt ook gebruikt om u in de toekomst op de hoogte te kunnen stellen van bepaalde diensten die interessant voor u kunnen zijn en het toezenden van onze nieuwsbrief. Deze persoonsgegevens worden opgeslagen totdat u zichzelf afmeld.
2. Wanneer u via Facebook met ons in contact komt, wordt in bepaalde situaties om uw naam en mailadres gevraagd. Deze gegevens worden gebruikt om u de door u aangevraagde informatie te kunnen toezenden. Daarnaast zullen wij u vanaf dat moment op de hoogte stellen van diensten die interessant kunnen zijn en het toezenden van de nieuwsbrief. Deze persoonsgegevens worden opgeslagen totdat u zichzelf afmeld.
3. Voor het afhandelen van een boeking met bijbehorende betaling worden aanvullende persoonsgegevens verwerkt. Hieronder vallen onder andere achternaam, adresgegevens en bankrekeningnummer. Voor benodigde factuur- en boekingsgegevens geldt een wettelijke bewaarplicht voor de belastingaangifte van zeven (7) jaar.

Indien u geen persoonsgegevens aan verantwoordelijke wilt verstrekken, is verantwoordelijke niet in staat om diensten te leveren. Hierdoor kan het zijn dat Casa Grande Vale niet kan voldoen aan de contractuele, wettelijke en de noodzakelijke verplichtingen. Eventuele nadelige gevolgen door het niet verstrekken van de persoonsgegevens liggen in dit geval bij u.

Wat doen wij met de informatie?
De belangrijkste reden voor het verwerken van uw persoonlijke informatie is dat het ons in staat stelt u te kunnen leveren waar u ons om vraagt. Het stelt ons bovendien in staat contact met u op te nemen wanneer er vragen zijn. Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet. En tot slot kunnen wij u benaderen voor een gebruikerservaring of recensie zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwbrief aan, waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onder meer nieuwe ontwikkelingen, actuele data en mogelijke aanbiedingen. Zodra u uw naam en mailadres bij ons achterlaat, wordt u toegevoegd aan onze lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich af kunt melden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. U kunt zich ook van de nieuwsbrief afmelden door het sturen van een e-mail.



Gratis content via Facebook
Wanneer u zich via Facebook bij Casa Grande Vale aanmeld, ontvangt u een bevestigingsmail in reactie op uw aanmelding, In deze mail treft u twee links. De ene link is voor het afmelden van het verkrijgen van informatie over dat specifieke onderwerp, de ander is afmelding in zijn totaliteit (dat wil zeggen ook voor de nieuwsbrief).

Cookies
Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website of onze Facebookpagina bezoekt, verzamelen wij basis technische informatie zoals via welke website u op onze website terecht bent gekomen. Tevens gebruikt deze website cookies om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen en om te observeren welke pagina('s) u heeft bezocht. Casa Grande Vale doet aan retargeting door het verwerken van analytics data zodat zichtbaar wordt hoeveel bezoekers de site heeft om op basis daarvan een op maat gemaakte content te kunnen aanbieden. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies, facebookpixels en soortgelijke technologieën

Verwijzing naar andere websites
Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website. Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere websites die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van Casa Grande Vale Indien je door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van de desbetreffende website. Casa Grande Vale is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor die website of voor de privacyverklaring op die website. Casa Grande Vale raadt je aan bij bezoek van de website de privacyverklaring goed door te lezen, voordat je verder gaat op de website.

Doorgifte aan verwerkers en derden
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Casa Grande Vale zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. Zulke bedrijven worden ook wel ‘verwerkers’ genoemd. Denk aan een bedrijf welke de facturatie verzorgd. Ze zullen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van Casa Grande Vale handelen. Het gaat om de volgende verwerkers:
1) ActiveCampaign, voor het versturen van e-mails met informatie omtrent het aangeschafte product. Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op een server buiten Nederland, namelijk in de Verenigde Staten.
2) PayPro, voor het verwerken van betalingen en het genereren van facturen.
3) Laposta, voor het verzenden van nieuwsbrieven.
Met de bovenstaande bedrijven sluit Casa Grande Vale een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Casa Grande Vale blijft verantwoordelijk voor de verwerkingen die uitgevoerd worden door deze bedrijven.


Persoonsgegevens zullen worden gedeeld met derden als Casa Grande Vale op grond van een wettelijke verplichting gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Beveiliging
Casa Grande Vale heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

Uw privacyrechten
Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Om misbruik en/of fraude te voorkomen, zullen wij u altijd vragen om uzelf te identificeren voordat u hiervan gebruik kunt maken.

Indien u een klacht wil indienen over Casa Grande Vale met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kan dit in eerste instantie bij Casa Grande Vale door een mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)

groene badkamer Locatie fotos Locatie fotos Locatie fotos Locatie fotos Locatie fotos Locatie fotos Locatie fotos Locatie fotos Activiteiten fotos Activiteiten fotos Activiteiten fotos Activiteiten fotos Activiteiten fotos Activiteiten fotos Activiteiten fotos Honger en drost fotos Honger en drost fotos Honger en drost fotos Honger en drost fotos Honger en drost fotos Kamers fotos Kamers fotos Kamers fotos Kamers fotos Kamers fotos Kamers fotos Kamers fotos Kamers fotos Wie zijn wij foto’s Wie zijn wij foto’s Wie zijn wij foto’s Wie zijn wij foto’s Wie zijn wij foto’s Home pagina foto’s Home pagina foto’s Home pagina foto’s Home pagina foto’s Home pagina foto’s Home pagina foto’s